USAF:s styrelse väljs på kongressen som hålls i slutet av november varje år. Styrelsens uppdrag är att jobba utifrån den verksamhetsplan som föreningen antog på kongressen den 24 november 2012.

Niklas Norén Ordförande

Niklas var stationschef 2009-2010, han har också sänt en massa radio bland annat tv- och dataspelsprogramet Gejm och radioteatern Rex Rexington: Blakesviles beskyddare. När han inte är USAF-ordförande jobbar han som journalist och äter Salta katten.

Fanny Person Vice ordförande

Radioräven Fanny var stationschef 2010-2011 men hon började sända långt innan dess.  Mest känt är matlagningsprogrammet Skicka torsken som vann (nästan) allt på Studentradiopriset. När Fanny då och då sliter sig från sitt uppdrag som vice ordförande jobbar hon som kommunikatör på Konsumentföreningen Svea.

Lars Niska Kassör

Lars har en rik radiokarriär bakom sig, som sändarveteran i musikprogrammet Realease och som musikchef. Hans ideella glöd är så stark att den även räckte för en post som vice ordförande på Uppsala studentkår. När Lars inte räknar alumnkosing så jobbar han som forskningsassistent på Uppsala universitet.

Emil Öberg Ledamot

Emils svepte med sitt samhällsintresse in i etern och sände det politiska radioprogrammet O-radio.  Sitt styrelseklimax nådde han som stationschef 2007-2008. På sin lediga tid från USAF-uppdragen jobbar Emil som projektledare på Uppsala universitet.

Klara Johansson Ledamot

Emma Widbom Lundin Ledamot